MINI

DOUĂ LUMI. O SINGURĂ VIZIUNE.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID. ECOTICHET 20.000 LEI.*

Propulsat atât de un motor electric cât și de un motor cu ardere internă, MINI Countryman Plug-in Hybrid reprezintă spiritul unui explorator combinat cu pasiunea pentru tehnologie. Protejează orașul de zgomot și emisiile de noxe conducând în mod integral electric MINI Cooper S E Countryman ALL4. În plus, te bucuri de acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 6,8 secunde. Condusul sustenabil tocmai a devenit mai distractiv.

Scoate-l din priză și distracția poate începe. Cu ajutorul ecotichetului de 20.000 lei ești mai aproape ca niciodata de partenerul optim pentru cele mai îndrăznețe călătorii. În plus poţi comuta comod și automat între modurile MAX eDRIVE, AUTO eDRIVE și SAVE BATTERY. De asemenea, poţi încărca bateria cu ajutorul unei prize obişnuite sau la o staţie de încărcare specială pentru automobile electrice și plug-in hybrid.

* Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024.
Ofertă valabilă prin Programul național de finanțare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID
 • SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

  Completează formularul de mai jos şi un reprezentant AUTO Cobălcescu te va contacta în curând.


 • INFORMAŢII PERSONALE.


 • SPUNE-NE CE MAȘINĂ CONDUCI ÎN PREZENT.


 • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  CONSIMŢĂMÂNTUL MEU CU PRIVIRE LA COMUNICAREA DE MARKETING
 • Sunt de acord ca Auto Cobălcescu SRL (Auto Cobălcescu SRL, Splaiul Unirii 311, Sector 3, Bucureşti) să proceseze şi utilizeze datele mele personale furnizate (de exemplu, date de contact şi detalii personale, cum ar fi data de naştere şi tipul de permis de conducere, hobby-uri şi interese) pentru asistarea clienţilor şi pentru comunicarea selectată a informaţiilor despre produse şi servicii MINI, precum şi pentru cercetarea pieţei. De asemenea, Auto Cobălcescu SRL poate transmite aceste date către anumite companii, precum şi anumiţi parteneri contractuali şi ateliere de lucru (dealerul meu preferat, parteneri pentru cumpărare de maşini, pentru vizite la Service sau vizite de consultanţă sau partener regional). Actualizările pot fi distribuite între companiile menţionate.

 • Sunt de acord ca datele mele personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, voi primi comunicarea de marketing cu un conţinut relevant pentru mine, cum ar fi de exemplu oferte personalizate din partea Auto Cobălcescu SRL şi anumite companii, precum şi anumiţi parteneri contractuali şi ateliere de lucru (dealerul meu preferat, parteneri pentru cumpărare de maşini, pentru vizite la Service sau vizite de consultanţă sau partener regional). Sunt, de asemenea, de acord ca profilul clientului să fie transmis de Auto Cobălcescu SRL către anumite companii şi parteneri contractuali în scopurile menţionate mai sus şi că aceste companii pot să mă contacteze cu informaţii relevante pentru mine. Atunci când sunt disponibile, următoarele date furnizate de mine sau generate în urma utilizării de către mine a produselor sau serviciilor oferite de Auto Cobălcescu SRL, anumite companii şi partenerii lor contractuali, pot fi incluse în dezvoltarea profilului: detalii de contact (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail); informaţii suplimentare/ preferinţe (cum ar fi, de exemplu, dealer preferat, hobby-uri); datele de identificare (cum ar fi, de exemplu, numărul de client, numărul contractului); istoricul clientului (cum ar fi, de exemplu, primirea ofertelor, datele de cumpărare a vehiculelor, informaţiile despre distribuitori); datele vehiculului (cum ar fi, de exemplu, datele de utilizare a aplicaţiei MINI Connected: kilometraj, autonomie); aplicaţii/ site-uri/ social media (cum ar fi, de exemplu, date de utilizare din contul online myMINI). O listă cu TVA:exhaustivă cu datele din categoriile respective poate fi găsită aici.

 • SOLICITARE DE SCHIMBARE PRIVIND FORMULARUL DE CONSIMŢĂMÂNT ŞI DREPTUL DE REVOCARE

  Pot în orice moment să revoc declaraţia de consimţământ acordată Auto Cobălcescu SRL, cu efect pe viitor, prin intermediul contului meu online în secţiunea „datele mele personale” sau contactând Auto Cobălcescu SRL (+40 374 102 410/ [email protected]). După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat şi nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informaţii privind datele mele stocate de către Auto Cobălcescu SRL, precum şi corectarea, ştergerea sau blocarea datelor mele personale. Informaţii suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către Auto Cobălcescu SRL şi drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidenţialitate Auto Cobălcescu.

 • Should be Empty: